Nagels

Nagels die wekenlang voorzien zijn van een mooie kleur zonder tussendoor bij te moeten lakken? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Met gellak verzeker je jezelf van nagels met een mooi kleurtje die tot wel drie weken blijft zitten. Gellak is een combinatie van stoffen die onder een LED- of UV-lamp moet uitharden. De lamp zorgt ervoor dat de prachtig glanzende lak veel langer kan blijven zitten dan nagellak. Ook droogt de gellak door de lamp sneller dan gewone nagellak.

In mijn salon heb ik de benodigde apparatuur en materiaal voor het aanbrengen van gellak op de nagels. In maart en juli 2021 heb ik hiervoor een workshop gevolgd van Orly. In april 2022 ben ik gestart met de opleiding all-round nagelstyliste. Ik gebruik de gellak van de merken Magnetic en Orly Gelfx.

Daarnaast heb ik ook Orly Breathable nagellak. Dit is een alles in één nagellak en zuurstof doorlatend waardoor de nagel gehydrateerd blijft. De ORLY Breathable nagellak is voorzien van Argan Oil, Pro-Vitamine B5 en Vitamine C. ORLY Breathable is een basecoat/topcoat, treatment en kleur in één.